Најдете идеално патување
STDE, ALL, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,041 €
Денеска заштедувате -155 €
Цена по лице од 443 €
Вкупна цена 886 €

Add To Wishlist
Club Calimera Serra Palace - Side
Турција Сиде
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDE

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 31.03.2018

1,041 €

886 €

Резервирај

DBL - STD

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 31.03.2018

1,069 €

906 €

Резервирај

2ADL - FAM

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 31.03.2018

1,345 €

1,113 €

Резервирај