Најдете идеално патување
STDE, Ultra All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,276 €
Денеска заштедувате -214 €
Цена по лице од 531 €
Вкупна цена 1,062 €

Add To Wishlist
Trendy Lara Hotel - Lara
Турција Лара
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDE

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

1,276 €

1,062 €

Резервирај

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

1,303 €

1,082 €

Резервирај

DBL - STDSS

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

1,345 €

1,113 €

Резервирај

DBL - STDS

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

1,414 €

1,165 €

Резервирај

2ADL - FAML

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

1,835 €

1,481 €

Резервирај

2ADL - FAMS

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

2,014 €

1,615 €

Резервирај

2ADL - SUIT

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

2,159 €

1,724 €

Резервирај

2ADL - VIL

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

3,649 €

2,842 €

Резервирај