Најдете идеално патување
STDL, Ultra All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,441 €
Денеска заштедувате -204 €
Цена по лице од 618 €
Вкупна цена 1,237 €

Add To Wishlist
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 20.02.2018

1,441 €

1,237 €

Резервирај

DBL - STDS

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 20.02.2018

1,634 €

1,392 €

Резервирај

2ADL - FAMD

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 20.02.2018

2,242 €

1,877 €

Резервирај

2ADL - FAML

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 20.02.2018

2,242 €

1,877 €

Резервирај

2ADL - FAME

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 20.02.2018

2,393 €

1,999 €

Резервирај

2ADL - FAMS

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 20.02.2018

2,393 €

1,999 €

Резервирај

2ADL - SUITJ

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 20.02.2018

2,849 €

2,363 €

Резервирај

2ADL - SUITD

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 20.02.2018

3,152 €

2,606 €

Резервирај