Најдете идеално патување
DBL STD, Full Board, 8 дена

Поаѓање
15.06.2018
Skopje 18:30 - Barcelona 21:20

Враќање
22.06.2018
Barcelona 21:55 - Skopje 00:40


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,083 €
Денеска заштедувате -0 €
Цена по лице од 542 €
Вкупна цена 1,083 €

Add To Wishlist
H TOP Olympic - Calella
Шпанија Барселона
Ценовник на сите типови на соби

DBL - DBL STD

15.06.2018

8 дена