Најдете идеално патување
STDC, ALL, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,662 €
Денеска заштедувате -186 €
Цена по лице од 738 €
Вкупна цена 1,476 €

Add To Wishlist
Voyage Sorgun - Side
Турција Сиде
Flight

Depart | XQ5155 | 06.05.2018 | Skopje - Antalya | depart at 03:05 | arrival at 06:00

Return    | XQ5154 | 12.05.2018 | Antalya - Skopje | depart at 23:55 | arrival at 02:20

Багаж - 23 кг 24ч корисничка услуга Трансфер од/до аеродром Аеродромски такси