Најдете идеално патување
STDL, Ultimate All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 917 €
Денеска заштедувате -124 €
Цена по лице од 396 €
Вкупна цена 793 €

Add To Wishlist
Crystal Aura Beach Resort & Spa
Турција Кемер
Flight

Depart | XQ5155 | 06.05.2018 | Skopje - Antalya | depart at 03:05 | arrival at 06:00

Return    | XQ5154 | 12.05.2018 | Antalya - Skopje | depart at 23:55 | arrival at 02:20

Airport Transfer Bagage - Max to 23kg Return Transfer to Airport