Најдете идеално патување
STDL, UAI, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 862 €
Денеска заштедувате -110 €
Цена по лице од 376 €
Вкупна цена 751 €

Add To Wishlist
Crystal Admiral Resort Suites&Spa - Side
Турција Сиде