Најдете идеално патување
STDE, Ultra All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,358 €
Денеска заштедувате -141 €
Цена по лице од 609 €
Вкупна цена 1,218 €

Add To Wishlist
Granada Luxury Belek
Турција Белек