Најдете идеално патување
STDE, ALL, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 903 €
Денеска заштедувате -121 €
Цена по лице од 391 €
Вкупна цена 782 €

Add To Wishlist
Sea Life Buket Resort - Alanya
Турција Аланија
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDE

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 31.03.2018

903 €

782 €

Резервирај

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 31.03.2018

917 €

793 €

Резервирај

DBL - STDS

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 31.03.2018

958 €

824 €

Резервирај