Најдете идеално патување
STDL, Ultra All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,814 €
Денеска заштедувате -418 €
Цена по лице од 698 €
Вкупна цена 1,396 €

Add To Wishlist
Delphin Be Grand - Lara / ex Botanik Exclusive
Турција Лара
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,814 €

1,396 €

Резервирај

DBL - STDSS

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,841 €

1,415 €

Резервирај

DBL - STD1

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,883 €

1,444 €

Резервирај

DBL - STDS

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,897 €

1,454 €

Резервирај

DBL - STD2

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,910 €

1,463 €

Резервирај

DBL - STD3

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

1,966 €

1,502 €

Резервирај

2ADL - OTHER

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

2,166 €

1,642 €

Резервирај

2ADL - OTHER1

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

2,200 €

1,666 €

Резервирај

2ADL - OTHER2

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

2,249 €

1,700 €

Резервирај

2ADL - OTHER3

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

2,283 €

1,724 €

Резервирај

2ADL - FAMA

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

3,056 €

2,265 €

Резервирај

2ADL - FAML

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

3,263 €

2,410 €

Резервирај

2ADL - FAMB

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

4,077 €

2,980 €

Резервирај

2ADL - SUITR

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

4,077 €

2,980 €

Резервирај

2ADL - SUIT

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

4,284 €

3,125 €

Резервирај