Најдете идеално патување
STDL, Ultimate All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 917 €
Денеска заштедувате -124 €
Цена по лице од 396 €
Вкупна цена 793 €

Add To Wishlist
Crystal Aura Beach Resort & Spa
Турција Кемер
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

917 €

793 €

Резервирај

DBL - STDSS

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

944 €

813 €

Резервирај

DBL - STD+

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

993 €

850 €

Резервирај

2ADL - OTHER

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

1,000 €

855 €

Резервирај

2ADL - FAML

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 28.02.2018

1,041 €

886 €

Резервирај