Најдете идеално патување
STDL, UAI, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,441 €
Денеска заштедувате -255 €
Цена по лице од 593 €
Вкупна цена 1,186 €

Add To Wishlist
Royal Alhambra Palace - Side
Турција Сиде
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 20.03.2018

1,441 €

1,186 €

Резервирај

DBL - STDSS

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 20.03.2018

1,496 €

1,227 €

Резервирај

DBL - STDS

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 20.03.2018

1,634 €

1,331 €

Резервирај

2ADL - FAML

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 20.03.2018

2,242 €

1,786 €

Резервирај

2ADL - SUITA

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 20.03.2018

2,242 €

1,786 €

Резервирај

2ADL - FAMD

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 20.03.2018

2,242 €

1,786 €

Резервирај

2ADL - FAMS

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 20.03.2018

2,393 €

1,900 €

Резервирај

2ADL - FAME

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 20.03.2018

2,393 €

1,900 €

Резервирај

2ADL - SUITJ

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 20.03.2018

2,849 €

2,242 €

Резервирај

2ADL - SUITK

06.05.2018

7 дена

-25% важи до 20.03.2018

12,840 €

9,735 €

Резервирај