Најдете идеално патување
STDL, Ultra All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 915 €
Денеска заштедувате -148 €
Цена по лице од 383 €
Вкупна цена 766 €

Add To Wishlist
Diamond Hill Resort
Турција Аланија
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

915 €

766 €

Резервирај

DBL - STDS

06.05.2018

7 дена

-30% важи до 28.02.2018

956 €

795 €

Резервирај