Најдете идеално патување
STDE, Ultra All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 1,358 €
Денеска заштедувате -141 €
Цена по лице од 609 €
Вкупна цена 1,218 €

Add To Wishlist
Granada Luxury Belek
Турција Белек
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDE

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

1,358 €

1,218 €

Резервирај

DBL - STD

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

1,386 €

1,241 €

Резервирај

2ADL - FAM

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

1,869 €

1,652 €

Резервирај

2ADL - FAMD

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

1,931 €

1,704 €

Резервирај

2ADL - VILS

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

2,235 €

1,962 €

Резервирај

2ADL - VILG

06.05.2018

7 дена

-15% важи до 28.02.2018

5,250 €

4,526 €

Резервирај