Најдете идеално патување
STDL, Ultra All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 958 €
Денеска заштедувате -178 €
Цена по лице од 390 €
Вкупна цена 781 €

Add To Wishlist
Armas Labada Hotel
Турција Кемер
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDL

06.05.2018

7 дена

-33% важи до 28.02.2018

958 €

781 €

Резервирај

DBL - STDS

06.05.2018

7 дена

-33% важи до 28.02.2018

1,000 €

808 €

Резервирај

2ADL - SUIT

06.05.2018

7 дена

-33% важи до 28.02.2018

1,289 €

1,002 €

Резервирај