Најдете идеално патување
STDE, All Inclusive, 7 дена

Поаѓање
06.05.2018
Skopje 03:05 - Antalya 06:00

Враќање
12.05.2018
Antalya 23:55 - Skopje 02:20


Вклучени во вашата цена

Багаж - 23 кг
24ч корисничка услуга
Трансфер од/до аеродром
Аеродромски такси

Вкупната цена беше: 622 €
Денеска заштедувате -40 €
Цена по лице од 291 €
Вкупна цена 582 €

Add To Wishlist
Xeno Sonas Alpina Hotel - Alanya
Турција Аланија
Ценовник на сите типови на соби

DBL - STDE

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 30.04.2018

622 €

582 €

Резервирај

DBL - STD

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 30.04.2018

636 €

593 €

Резервирај

2ADL - FAM

06.05.2018

7 дена

-20% важи до 30.04.2018

691 €

637 €

Резервирај