MK | SQ

Чањ

Атрактивното туристичко место Чањ во Црна Гора,кое се наоѓа во залив меѓу Петровец и Сутоморе,се истакнува по пространа,песочна и златаста плажа –долга преку километар.Во непосредна близина,пристапна само од море,се наоѓа познатата  Краљичина плажа-која ја сметаат за бисер на Јадранот.

Лара Апартмани