MK | SQ

Aydinbey Gold Dreams - Alanya

Turkey - Alanya

Локација:
Хотелот е лоциран во Аланија,одалечен 25км од центарот на градот, 110 км од аеродромот во Анталија.
Изграден е во 2003 година и реновиран во 2015 година.

Соби
: 310 стандардни соби- 22м2, 35 фамилијарни бунгалови - 44м2. Тие се со две одвоени соби.

Плажа/ базени
: има сопствена песочна плажа, 50м долга.
Има 6 базени од кои два се за возрасни .со свежа вода, еден е со 6 лизгалки, 2 детски базени( внатрешен и надворешен )
и еден внатрешен базен со топла вода кој се користи во зимскиот период.

Ресторани
: еден главен ресторан за појадок, ручек и вечера, два A la carte ресторани ( турски и рибен ресторан ).
Спа цента; сауна, турска бања, внатрешен базен, фитнес центар.

Активности
:пикадо, кошарка, одбојка на плажа, гимнастика, аеробик,мини клуб, вечерно шоу, спортски игри покрај базенот во текот на денот.

Room type
Services
 • Turkey - Alanya
 • 2 ADL bed and 0 single beds
 • Room: DBL
 • Room type: STDE
 • Pax: 2
 • period: 16.07.2017 - (7 days)
Price per package
Recommended for you

Price is now:

1,151 €
Room type
Services
 • Turkey - Alanya
 • 2 ADL bed and 0 single beds
 • Room: DBL
 • Room type: STD
 • Pax: 2
 • period: 16.07.2017 - (7 days)
Price per package
Recommended for you

Price is now:

1,193 €
Room type
Services
 • Turkey - Alanya
 • 2 ADL bed and 0 single beds
 • Room: 2ADL
 • Room type: FAM
 • Pax: 2
 • period: 16.07.2017 - (7 days)
Price per package
Recommended for you

Price is now:

1,855 €