MK | SQ

Trendy Lara Hotel - Lara

Turkey - Lara

ПРОГРАМА СО ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ
НОВА ГОДИНА 2018 ВО АНТАЛИЈА

СКОПЈЕ АНТАЛИЈА: 29. 12. 2017 - XQ5155 - 07:00 --- 09:00
АНТАЛИЈА СКОПЈЕ: 01. 01. 2018 - XQ5154 - 19:00 --- 19:00

Прв ден: 29.12.2017
Состанок на групата на аеродром Александар Велики во Скопје два часа пред лет. Полетување за Анталија со директен чартер лет XQ 5155 во 07:00. Пристигнување во Анталија во 09:00 часот по локално време. Организиран трансфер до HOTEL TRENDY LARA 5*. Сместување. Слободно време за индивидуални активности. Вечера, ноќевање.

Втор ден: 30.12.2017
По појадокот предлог за посета на атракциите во Анталија.
Водопад KURUNLU сместен во срцето на борова шума, оаза за мир без бучава; Античкиот град PERGA кој потекнува од четвртиот век п.н.е.; Античкиот град PHASELIS кој датира од шестиот век на н.е познат и по тоа што во текот на зимата во него престојувал Александар Велики.Стариот дел на Анталија е историски центар,каде туристите можат да уживаат во амбиентот на минатото,место познато и како Kaleici со стари тесни улички,каде се наоѓа Tekeli Mehmed пашина џамија и минарето Кесик. Враќање во хотел. Вечера, ноќевање.

Трет ден: 31.12.2017
Појадок. Ден предвиден за посета на трите атрактивни шопинг центри во Анталија | Terra City | Aquapark | Laura | Migros |. Враќање во хотел, подготовка за дочек на Нова Година со програм и свечена вечера во хотелот на престојот.

Четврти ден: 01.01.2018
Појадок.Слободно време за индивидуални активности до времето за трансфер до аеродром Анталија. Полетување во 19:00 часот по локално време со број на лет XQ 5154. Пристигнување во Скопје во 19:40 минути.
Крај на програмата

Вклучено во цената:
аеродромски такси
хотелско сместување - услуга: Ultra All Inclusive
трансфер аеродром – хотел - аеродром
свечена новогодишна вечера