MK | SQ

Тајланд

Тајланд Пукет - од 10.01.2018 до 22.10.2018

Поаѓање: 10.01.2018
Враќање: 22.01.2018

13 дена - 10 ноќи

Ден 1: Белград – Доха - Пукет

Состанок на аеродромот Никола Тесла во Белград два часа пред летот QR232 за Доха во 11:35. Слетување во 18:45 по локално време. Продолжување со летот QR842 во 19:25.

Ден 2: Пукет
Пристигнување во Пукет во 06:20 по локално време. Трансфер до хотел. Слободно време. Ноќевање.

Ден 3 - Ден 11: Пукет
Престој во избраниот хотел, на услуга – ноќевање со појадок.

Ден 10: Пукет – Доха - Белград
Појадок. Слободно време до трансфер до аеродром. Полетување за Доха со лет QR841во 19:40. Слетување во 23:00 часот. 

Ден 11: Доха - Белград
Полетување за Белград во 07:00, со лет QR231. Пристигнување на аеродромот Никола Тесла во 11:35 часот.


Цена по лице во двокреветна соба:
• ASPERY HOTEL *** - 929 €


Во цената на аранжманот е вклучено:
• Авионски карти
• Аеродромски такси
• 10 ноќевања со појадок
• Трошоци за организација и реализација на патувањето.

Во цената на аранжманот не е вклучено:
• Тајландска виза– 60 €
• Трансфер аеродром – хотел – аеродром - 40 €
• Меѓународно здравствено осигурување
• Факултативни излети
• Индивидуални трошоци
• Останати ненаведени услуги според програмата

Начин на плаќање: 50% при резервација во денарска противвредност по курс 1ЕУР = 62 мкд, a остатокот најдоцна 20 дена пред патувањето.

Листа на цени

двокреветна соба - 1858 € Резервирај