MK | SQ

Sri Lanka

Sri Lanka Negombo - prej 16.11.2017 deri 27.11.2017

Shri Lanka
Shri Lanka Negombo - prej 16.11.2017 deri 27.11.2017
Nisja: 16.11.2017.
Kthimi: 27.11.2017.
12 ditë / 9 netë

Programi:

Dita1. : Beograd – Doha
Mbledhja e grupit në aeroportin Nikolla Teslla në Beograd, dy orë para fluturimit QR 232 për Doha në ora 11:35. Mbëritjanëora 18:40.
Dita2.: Doha – Kogala / Bentota / Negombo
Vazhdimi i fluturimin QR 656 në ora 01:00 për Kolombo.Mbëritja në ora 08:45 sipas kohës lokale.Vendosja në hotel.Kohë e lirë.Fjetje.
Dita 3 - 10. : Kogala / Bentota / Negombo
Qëndrimi në hotëlin e zgjedhur. Mundësi për organizim të vizitave fakultative.
Dita 11.:Kogala / Bentota / Negombo
Mëngjesi. Kohë e lire deri në transferim për fluturimin për në Doha në ora 20:00. Mbëritja në ora 23:30 sipas kohës lokale.

Dita 12: Doha – Beograd
Vazhdohet fluturimi për në Beograd me fluturimin QR 231 në ora 06:45.Mbëritja në aeroportin Nikolla Teslla në ora 10:35.
Çmimet për aranzhman për person në dhomë 1/2

LONG BEACH***,gjysmë pansion prej 959€
THE SURF ***, gjysmë pansion prej1049 €
JETWING SEA ****, gjysmë pansion prej 1049 €

Në çmimin e aranzhmanit të përfshira janë:
• Biletat e aeroplanit
• Taksat e aeroportit
• 9 netë në hotelin e përzgjedhur
• Harxhimet për organizimin dhe realizimin e udhëtimit.
Në çmimin e aranzhmanit nuk janë të përfshira:
• Sigurimi shëndetësor internacional,
• Shëtitjet facultative,
• Harxhimet individuale ,
• Shërbimet e tjera të cilat nuk janë të përcaktuara në programë.
Mënyra e pagesës: 50%gjatë rezervimit në kundërvlerë të denarit me llogari 1€=62 den, ndërsa pjesa e mbetur më se voni 20 ditë përpara udhëtimit. 

Lista e çmimeve

LONG BEACH *** - 1918 € Rezervo
THE SURF *** - 2098 € Rezervo
JETWING SEA **** - 2098 € Rezervo