MK | SQ

8 Marsi Stamboll

Turkey Istanbul - prej 07.03.2018 deri 11.03.2018

Turkey Istanbul - prej 07.03.2018 deri 10.03.2018 / 4ditë 2 netë

 

07.03.2018 E Mërkurë : Takimi i grupit në ora 16:30. Nisja nga Tetova për në Stamboll në ora 17:00. Pauza të shkurtëra gjatë rrugës dhe procedura kufitare. Vozitje natën përgjatë Greqisë.

08.03.2018 E Enjte: Arritja në Stamboll në orët e hershme të mëngjesit. Kohë e lirë deri në paraqitjen në hotel. Vendosja në hotel. Propozime për aktivitete të lira: vizitë individuale në Kapali Çarshi, në orët e pasdites shëtitje vizitë Aquarium Istambul. Fjetje

09.03.2018 E Premte : Mëngjesi në hotel. Propozime për aktivitete të lira: Shëtitje me anije në Bosfor + vizite Gulhane Park, vizitë Xhamisë së Kaltër, Aja Sofija dhe Pallatit Top Kapi,Darkë në restorante Turke me muzikë orientale. Fjetje. 

10.03.2018 E Shtunë : Mëngjesi në hotel. Ç’rregjistrim nga hoteli. Vizitë në qendrën tregtare Forum, në dalje të qytetit të Stambollit. Në orrët e pasdites nisja drejt Shkupit. Vozitje natën përgjatë Greqisë, me pauza të shkurtëra gjatë rrugës dhe procedura kufitare.

11.03.2017 E Diel : Arritja në Maqedoni në orët e hershme të mëngjesit. 

 

 

Çmimi për person:109 € 

 

Oferta përfshinë:
• Udhëtimi me autobus
• Vendosje në hotel 4* në Stamboll | 2 netë me mëngjes të përfshirë
• Udhëheqës gjatë udhëtimit
• Organizim dhe realizim Në ofertë nuk janë të përfshira:
• Sigurimi shëndetësor për udhëtim
• Hyrjet nëpër lokacione
 • Transporti në Stamboll
• Harxhimet individuale 

 

SHËNIME TË PËRGJITHSHME: Për këtë aranzhman vlejnë rregullat e përgjithshme për udhëtim të SKTMPër realizimin e aranzhmanit nevoiten më së paku 25 udhëtar Çmimet janë dhënë në euro, ndërsa pagesa bëhet kryesisht në denarë në kundërvlerë të 1Euro = 62 denarëPasaporti duhet të jetë me afat skadimi së paku 3 muaj pas përfundimit të udhëtimit. 

Lista e çmimeve

double room - 218 € Rezervo